Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се яви в съда в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се яви в съда в
Коментари Харесай

Тръмп пред съда: Невинен съм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се яви в съда в Ню Йорк по обвиняване, че фамилната му компания Trump Organisation е провела скица за машинация на стойност 370 млн. $. Това заключи Ей Би Си.

Тръмп се разгласи за почтен и подцени възбраната на съдията да се занимава с политика, като назова това машинация и лов на вещици, за което би трябвало да бъде заплатен.

Той съобщи, че е бил унизен от " някой, който се кандидатира за президент ". Политикът назова щатските прокурори " позорни ".

Коментирайки изказванията на прокурорите, Тръмп съобщи, че финансовите доклади " са съвършени ", банките са получили назад средствата си и " са били допустимо най-щастливи ".

По време на процеса стана ясно, че действителната площ на триетажния му пентхаус в Тръмп Тауър е три пъти по-малка от посочената в документите. Политикът нарече това " почтена неточност ", която е била поправена.

Речта на Тръмп продължи пет минути, след което арбитър Артър Ергърнън го уведоми, че времето изтича, като сподели екрана на телефона си. Политикът упрекна съдията, че не го е изслушал, при което Ергернон помоли юристите му да успокоят клиента си и разгласи отмора.

" Няма нито един очевидец, който да твърди, че Ерик Тръмп или Доналд Тръмп-младши са имали единствено второстепенна връзка с отчета за финансовото положение ", споделя юристът на отбраната Клифърд Робърт.

Той сподели на съдията, че децата на Тръмп в този момент " имат бъдеще " и делото може да бъде " смъртна присъда " за кариерите на двамата по-големи синове на Тръмп и да навреди на фамилиите им.

" Не съм сигурен, че ще получим заслужено правосъдно решение. Но всички знаят това, което преди малко споделих: това е машинация и срам ", съобщи Тръмп след срещата и предизвести, че делото ще отблъсне предприемачите от Ню Йорк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР